webohrid.com
СДСМ: Продолжува вистинската грижа за земјоделците, двојно зголемени субвенциите за оризопроизводителите • WebOhrid
СДСМ со соопштение до медиумите, во кое стои: „Новите програми за зголемена финансиска поддршка за земјоделците ја потврдуваат заложбата на