webohrid.com
Работен ручек на премиерот Заев со турскиот министер за надворешни работи Чавушоглу • WebOhrid
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од Бујар Османи, заменик на претседателот на Владата задолжен за