webohrid.com
Приведен охриѓанец кој ја попречил работата на полициските службеници • WebOhrid
Денес (21.07.2019) во 05:20 часот, на улицата „Железничка“ во Охрид, приведен е Ј.П.(33) од Охрид. Тој, во видно алкохолизирана состојба,