webohrid.com
Претседателскиот кандидат Пендаровски денеска меѓу охриѓани и нивните гости • WebOhrid
Претседателскиот кандидат на коалицијата предводена од СДСМ, Стево Пендароски, денешниот, втор ден од викендот, ќе го мине во средби и