webohrid.com
Прес на Ангеловски и Ристовски пред мечот со Полска • WebOhrid
Селекторот на македонската А репрезентација Игор Ангеловски и десниот бек Стефан Ристовски на официјалниот прес ги изнесоа очекувањата за утрешниот