webohrid.com
Премиерот Заев учествуваше на лидерскиот состанок за Западен Балкан во Женева • WebOhrid
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, во обраќањето се заблагодари за можноста што ја отвори Светскиот економски