webohrid.com
Премиерот Заев се сретна со претседателот на НДИ Дерек Мичел • WebOhrid
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од заменик-претседателката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска, денеска, се