webohrid.com
Премиерот Заев се сретна со грчкиот заменик-министер за надворешни работи Куик • WebOhrid
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, придружуван од министерот задолжен за дијаспората Едмонд Адеми и заменик-министерот за