webohrid.com
Премиерот Заев присуствуваше на Европските младински олимписки игри • WebOhrid
Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев заедно со својата сопруга Зорица Заева присуствуваа на церемонијата на отворање на