webohrid.com
Премиерот Заев на средбата со амбасадорот на Руската Федерација Бездникин • WebOhrid
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев денеска го прими амбасадорот на Руската Федерација во нашата земја Сергеј