webohrid.com
Премиерот Заев на панелот „НАТО ангажмани: Дијалози на Самитот во Брисел“ • WebOhrid
Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, првиот ден на НАТО Самитот, на шефови на држави и влади, го