webohrid.com
Премиерот Заев и министерот Бектеши на почеток со работа на новата фабрика на АТС Груп • WebOhrid
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев денеска присуствуваше на настан на кој се означи започнувањето со работа