webohrid.com
Премиерот Спасовски во посета на Тиквешијата • WebOhrid
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанствo Трајан Димковски и