webohrid.com
Празникот Св. Атанасиј Велики (летен) одбележан во Рамне • WebOhrid
Денеска во Рамне се одбележа празникот Св. Атанасиј Велики во манастирот посветен на Св. Атанасиј. Времето послужи за голем број