webohrid.com
Повредено едно лице во тешка сообраќајка кај струшко • WebOhrid
На 14.03.2019 година во 14,30 часот било пријавено дека во Струга на крстосницата од регионалниот пат М.Мост-с.Мислодежда и локалниот пат