webohrid.com
Повреден велосипедист во сообраќајка на крстосницата од ул. „Мaкедонски просветители“ и „7 Ноември“ • WebOhrid
На 07.11.2019 во 17.20 часот на крстосница од улиците „Мaкедонски просветители“ и „7 Ноември“ во Охрид се случила сообраќајна незгода