webohrid.com
Почнува манифестацијата „Охрид Крафт“ • WebOhrid
По одличните изданија на фестивалот „Вино и сирење 2019“ и „Денови на мед“, започнува манифестацијата „Охрид Крафт“. Од вечерва, охриѓани