webohrid.com
Пендаровски: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок, сигурна иднина, повеќе пари и подобар живот! • WebOhrid
Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски на средба со жителите на Старо Нагоричане, зборуваше за можностите кои ги отвораат интеграциите