webohrid.com
Пелистер и Шкендија ќе играат во финалето од Купот на Македонија • WebOhrid
Втора година по ред Шкендија и Пелистер ќе играат во финалето од фудбалскиот Куп на Македонија. Денес, по одиграните реванш