webohrid.com
ОУ „Братство Единство“ се збратими со ОУ „Домовинске захвалности“ од Книн, Хрватска • WebOhrid
Група наставници од ОУ „Братство Единство” од Охрид, предводени од директорот Џемал Мехмед, од 8-ми до 11-ти јуни 2019 година, беа