webohrid.com
Отворен 22. Меѓународен фестивал на поезијата „Денови на Наим“ • WebOhrid
Во присуство на многубројни поети од земјава и од странство, синоќа во Центарот за култура „Иљо Антевски-Смок“ во Тетово свечено