webohrid.com
ОСБСП со препораки за максимално почитување на сообраќајните правила и прописи • WebOhrid
Со цел зголемување и унапредување на безбедноста на сообраќајот на патиштата во Охрид, во пресрет на Велигденските и првомајски празници,