webohrid.com
Општина: Таква е сликата во образованието во Охрид, која што ја оставивте Вие господа од ВМРО-ДПМНЕ • WebOhrid
Во врска со прес-конференцијата на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Општина Охрид испрати реакција до медиумите во која стои: „Лаги,