webohrid.com
„Охрид трчаТ“ пушти рака за партнерство со „Run Bulgaria“ • WebOhrid
Атлетската манифестација „Охрид трчаТ“ на маестрален начин со договор за нова соработка ја заокружи 2018 година. Спортскиот настан кој стана