webohrid.com
Охрид претставен на Саемот за туризам во Загреб • WebOhrid
Делегација на општина Охрид предводена од в.д. градоначалникот Константин Георгиески, денес го презентираше Охрид на меѓународниот саем „Place2Go“, во Загреб