webohrid.com
Охрид домаќин на Интернационалниот настан „Гастро Мак 2019“ • WebOhrid
Раномирани светски готвачи и шефови на кујни ќе бидат дел од Четвртиот Интернационален гастрономски натпревар – „Гастро Мак”, кој ќе