webohrid.com
Нов забавен парк со адреналински атракции во Скопје • WebOhrid
На улица „Илинденска“ веднаш до СЦ „Борис Трајковски“ е лоциран новиот забавен адреналински парк „Мега“. Забавниот парк нуди над 20