webohrid.com
Нелоски: ВМРО-ДПМНЕ е секогаш спремно за избори, СДСМ мора да замине • WebOhrid
Владимир Нелоски, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ вчера во гостување во Централниот дневник на 1ТВ истакна дека ВМРО-ДПМНЕ како