webohrid.com
Нарушен јавниот ред и мир на улица „Вардар“ во Охрид • WebOhrid
Утрово (11.02.2019) околу 05:00 часот, на улицата „Вардар“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад помеѓу