webohrid.com
Нарушен јавен ред и мир на кеј ,,Борис Кидриќ“ во Струга и Велешта • WebOhrid
На 18.08.2019 околу 01,40 часот во кафе бар лоциран на кеј ,,Борис Кидриќ“ во Струга, нарушен е јавниот ред и