webohrid.com
На скопскиот аеродром лишена од слобода жена од Велестово • WebOhrid
На 13.01.2020 во 18:10 часот на Граничен премин „Меѓународен аеродром Скопје“ била лишена од слобода Ј.Д.(47) од с.Велестово, охридско, затоа