webohrid.com
Министрите Спасовски и Димковски во посета на погодени населени места од невремето во Преспа • WebOhrid
Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски, заедно со градоначалникот на општина