webohrid.com
Министерката Шекеринска во официјална посета на САД на средба со секретарот за одбрана Џејмс Матис • WebOhrid
Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска престојува во неколкудневна официјална посета на Соединетите Американски Држави.