webohrid.com
Министерката Дескоска од тркалезната маса посветена на финансирањето на политичките партии • WebOhrid
На денешната тркалезната маса: „Подобрување на моделот на финансирање на политичките партии во Македонија”, во организација на Националниот демократски институт