webohrid.com
Министерката Апостолска ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија пред италијански компании • WebOhrid
Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска заедно со директорот на Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони (ДТИРЗ),