webohrid.com
Македонската одбојкарска репрезентација за првпат ќе игра на Европско првенство • WebOhrid
Ден за историја, Македонија првпат ќе игра на Европско првенство! Нашите одбојкари синоќа ја совладаа Унгарија со 3:0 (25:21, 25:20