webohrid.com
Македонската карате репрезентација на прием во Агенцијата за млади и спорт • WebOhrid
Агенцијата за млади и спорт организираше прес-конференција по повод неодамнешниот настап на Македонската репрезентација во традиционално карате на Обединетиот светски