webohrid.com
Кирацовски од Прилеп и Охрид: Имаме шанса да обезбедиме влез во НАТО и ЕУ со обезбеден идентитет, да кажеме ДА за македонската иднина • WebOhrid
Генералниот секретар на СДСМ, Александар Кирацовски, придружуван од организациониот секретар на партијата, Миле Зечевиќ вчера беше во посета на Охрид