webohrid.com
Камерниот оркестар на Музичката младина ја плени публиката на „Охридско лето “ • WebOhrid
Камерниот оркестар на Музичката младина на Македонија во рамките на „Охридско лето“ синоќа го одржа традиционалниот концерт кој беше пренесуван