webohrid.com
„Каде е пиштолот?“ во петок пред охриѓани • WebOhrid
На17ти мај во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид ќе биде изведена преставата „Каде е пиштолот?“ од унгарскиот автор