webohrid.com
„Хадерсфилд“ вечерва на драмскиот репертоар на „Охридско лето“ • WebOhrid
Загрепскиот младински театар од Хрватска вечерва на фестивалот „Охридско лето“ ја носи театарската претстава „Хадерсфилд“ од Угљеша Шајтинец, а во