webohrid.com
Граѓаните да ги дислоцираат возилата и да го исчистат снегот пред нивните објекти • WebOhrid
Заради најавените минусни температури во наредните денови, ЈП „Охридски Комуналец“ апелира и ги потсетува граѓаните на општина Охрид, куќните совети