webohrid.com
ФФМ со поддршка на УЕФА ќе изгради нови трибини на стадионите во Чаир и Охрид • WebOhrid
Фудбалската федерација на Македонија со поддршка од УЕФА и програмата за развој, официјално доби дозвола за започнување на активности за