webohrid.com
ФФМ ќе подели премија од 500.000 евра за првото место во групата од Лига на нации • WebOhrid
Фудбалската федерација на Македонија ќе подели премија од 500 илјади евра како парична награда за фудбалерите и стручниот штаб за