webohrid.com
ФФМ ја исплати рекордната премија од 500 000 евра за првото место во Лига на нации • WebOhrid
Фудбалската федерација на Македонија ја исплати рекордната премија во износ од 500.000 евра за освоеното прво место на А репрезентацијата