webohrid.com
ФФМ го одржа вонредното Генерално Собрание • WebOhrid
Фудбалската федерација на Македонија во Охрид го одржа Вонредното Генерално Собрание. На Вонредното Генерално Собрание на ФФМ беа усвоени измените и