webohrid.com
ФФМ донираше фудбалски топки за зимски услови на екипите од 1 и 2 МФЛ • WebOhrid
Фудбалската федерација на Македонија во изминатиот период им донираше фудбалска опрема и фудбалски топки на сениорските екипи во МФЛ, сите