webohrid.com
Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи, Славјанка Петровска во работна посета на СВР Охрид • WebOhrid
Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи, Славјанка Петровска денеска (14.02.), во рамки на редовните работни активности го посети Секторот за