webohrid.com
Димитров на состанок на министрите за надворешни работи на земјите членки на Централно европската иницијатива во Трст • WebOhrid
Денеска во Трст, министерот за надворешни работи Никола Димитров учествуваше на состанокот на Министрите за надворешни работи на земјите-членки на