webohrid.com
ГДУ: Денес сме сведоци на неетички и неморални постапки во кои целосно се злоупотребува вработен во ЈП „Билјанини Извори“ • WebOhrid
Граѓанско Демократската Унија (ГДУ) – Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „За жал, денес сме сведоци на неетички